Beoordelingen van Jimmy's Pasta & Pizza Wageningen

Recente recensies

5.0
Louise
18 mei 2022

Altijd erg lekker eten en erg snel bezorgd!

Natasja
16 mei 2022

Lekkere gegeten. Prima pizza's (vooral de pizza Tonno was erg lekker) en de pasta smaakte ook lekker. Keurig nette bezorging. We hoefden niet te lang te wachten op bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
24 april 2022
Ruben
15 april 2022

Heerlijke pasta’s met verse producten

Willem
12 april 2022

Super lekker eten en zeer warm en veel eerder dan de gemelde bezorgtijd

Dirk van den bogert
8 april 2022

Ik zou graag de bon nog ontvangen

Minko
4 april 2022

Erg lekkere pizza voor een goede prijs

Mau
28 maart 2022

Lekker gevulde pizza

Jos Kampes
24 maart 2022

Hoewel de pasta op zich prima te eten was zat er wel aan het eind een bad aan vet onderin onze borden; Iets wat we bij jullie absoluut niet gewend zijn! Ook vonden we jullie eerdere bestellingen net meer 'af' dan de concullega's, met een beetje groen en zo, en ook dat miste deze keer.

Chaima
22 maart 2022

Pasta alfredo besteld. Dit pasta was erg lekker!

Stefanie
22 maart 2022

Met een aantal collega's pasta en pizza's besteld. Heerlijk gegeten, aardig personeel. We komen zeker terug!

Nadja
21 maart 2022

Goede pizza, was al wel wat afgekoeld. En mag wat minder zwart op de bodem en rand. Verder prima!

Timo
14 maart 2022

Qua smaak nog steeds de lekkerste van Wageningen. Maar kwaliteit niet constant, soms niet helemaal gaar soms net te ver door gebakken. Bezorging klopt ook vaak niet mey voorspelde tijd vaak (veel) vroeger soms ook later. Ook vandaag weer, vaak kamt de pizza lauw of vrijwel koud aan, ook vandaag weer. Bezorging ook meer dan eens niet compleet, met name de Cola klopt vaak niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne ten klooster
4 maart 2022

Heerlijke pasta. Snelle bezorging, goed op de hoogte gehouden van bezorging.

Bob Schobbers
24 februari 2022

Was echt goeie hoor

Nina
18 februari 2022

Lekker gegeten

Raghavendra Meena
16 februari 2022
Peter
23 januari 2022

Hele prima pizza

Tjerk
21 januari 2022

Snelle service, goede pizza

Coen
20 januari 2022

erg goede pizza, het deeg is heel lekker zacht

Corrie Kuipers
19 januari 2022

Heerlijke pizza, mooie dunne bodem en verse salades.

Rolf
16 januari 2022

Lekkerste pizza shoarma in wageningen, met vlotte bezorging.

Henken
14 januari 2022

Altijd heerlijke pizza's en geweldige service. Bestel hier Altijd graag

Yordy
23 december 2021
Linda
21 december 2021

Nice and fresh!

Irene
14 december 2021
Timo Jonkhans
11 december 2021

De smaak was zoals we inmiddels gewend zijn weer prima, jammer was dat voor mijn gast gevarieerd was de pizza's al bijna koud waren omdat ze ruim 20 minuten te vroeg bezorgd zijn! Eerder is fijn natuurlijk! Maar als er een tijd genoemd wordt reken je daarop en is meer als 20 minuten een heel groot verschil! Betere/ meer updates over de bezorgtijd zou fijn zijn!

Sarah
3 december 2021

Goede kwaliteit, goede service, er wordt echt moeite gedaan voor een goed product

Freek
28 november 2021

Pizza heeft een goede smaak. Topping/beleg te karig voor de prijs. Pizza salami is 3 plakjes salami in kleine stukjes gesneden. Net iets meer salami, eventueel paprika om het wat aan te kleden. Verder dus niet verkeerd, bezorging ook redelijk snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo Jonkhans
23 november 2021

Erg lekker en vlot bezorgd.

Sjoerd van Asseldonk
22 november 2021

Ondanks dat mijn huis heel erg nieuwbouw is. in een keer goed gevonden en het eten was nog warm en ook echt heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
22 november 2021
Louis van Gelder
12 november 2021

Het smaakte weer fantastisch!!!

moniek
4 november 2021
Hendrik
29 oktober 2021

Opzich wel goed te eten maar de calzone shoarma was vrij vet en daardoor wat zompig.

Louis van Gelder
28 oktober 2021

Het was weer heerlijk. Bedankt

Louis van Gelder
24 oktober 2021

Gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raja
23 oktober 2021

Nice taste. Pasta and Veggie Pizza

Luc
16 oktober 2021

Goede pizza en hele goede service!

Rik
3 oktober 2021

Lekkere pizza en vriendelijke service!

Justus van der Hulst
30 september 2021

Pizza's waren helaas niet heel warm meer en de topping van de 4-stagione was wat karig. Verder normaliter erg tevreden.

Raphael Fredon
23 september 2021
Reactie van Jimmy's Pasta & Pizza

Thanks Raphael,you are welkom

Raphael Fredon
2 september 2021

The sandwich was very nice and prepared on time for pick up, no waiting time. Thanks !

Owen
21 juli 2021

Goede service, Goede pizza's!

Anoniem
9 juli 2021

Heerlijke pizza! Lekker knapperige bodem, rijk belegd. Ik had om een klein beetje laas gevraagd, maar ik denk dat dat niet helemaal goed is doorgekomen:).

Mark Bruggink
9 juli 2021

De pasta had alle extra opties. Goede kwaliteit en erg lekker. Ook de huisgemaakte Italiaanse bol was erg lekker. Bestelling op het afgesproken tijdstip klaar.

Am
30 juni 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd!

Anoniem
24 juni 2021

Eten was erg lekker en prima op tijd geleverd

Balta
21 mei 2021

Pretty good pizza, warm and ready to eat. 100% recommendable

Bert
10 mei 2021

Na een eerste goede ervaring met JP&P was de 2e een matig tot slechte ervaring m.b.t. de pizza's. Ze waren lauw warm en zeer 'dun' belegd. Bezorging was pakweg 15-20 minuten nadat de mail was binnengekomen dat bezorging onderweg was, terwijl de afstand < 5 minuten is met brommertje. De bezorgers waren ook niet vriendelijk en leken ongeïnteresseerd. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brink
18 april 2021

En weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
12 april 2021
Annick van der Zande
12 april 2021

Erg lekkere pizza's! De bodem is lekker dun en knapperig, en ze zijn goed belegd! Service is ook top

Mina
1 april 2021

Altijd super lekker en goede service! Geweldige prijs kwaliteit!

Sandra
29 maart 2021

De pizza's waren minimaal belegd met hetgene wat erop zou moeten zitten. Bodem was hard en aangebrand. In de pasta zat een broodje wat erg droog was en smakeloos. Niet om te herhalen, dit was dan ook de laatste keer dat we besteld hebben.

“”
25 maart 2021

Als de pizza’s recht in de doos waren blijven liggen, hadden ze er smakelijk uit gezien. Bezorger deed25 minuten over een rit van 5 minuten, reed veel te hard over ons woonerf en was zeer onbeschoft

Van den Brinkertje
18 maart 2021

Voorde 2de keer gesmuld . Gewoon top en keurig op tijd met uiterst vriendelijke bezorger,dus TOP

Tineke
15 maart 2021

Heerlijke pizza, vriendelijke mensen!

Thomas
3 maart 2021

Het was erg smaakvol maar het had warmer kunnen zijn

Vdbrink
1 maart 2021

Simpel helemaal TOP

Rik
26 februari 2021

Heerlijke broodjes en goede vriendelijke service

Hennie Halm
17 februari 2021

Broodjes waren heerlijk!!

Jonas
16 februari 2021

Hele lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Talitha de Bruin
15 februari 2021

Erg lekkere calzone gegeten. Vriendelijk en optijd klaar😋

navya
2 februari 2021

Taste: The panini was great; the pasta could have has a bit more flavor, but was nice too. Portion size is large Delivery: Appreciate the call from the delivery person when he was running late by 10 min.

Wouter
1 februari 2021

We bestellen hier regelmatig pizza. De kwaliteit is altijd heel goed. Lekkere pizza's, niet te vet, niet te zout. Goede bodem, veel en verse ingredienten. Jimmy weet echt wat hij doet, absolute aanrader!

Gert
29 januari 2021

Lekkere pizza 's snelle service

Sijmen
24 januari 2021

Heerlijke pasta en goede pizza!

Nienke
21 januari 2021

Goede pizza. Fijn dat via de website besteld kan worden om af te halen. Gaat vlot en makkelijk.

Nouri
20 januari 2021
David
16 januari 2021

Super! Lekkere pizza's en precies op tijd.

Tim
29 december 2020

Heel vriendelijke en attente bediening. Super heerlijke koffie. Het bestelde eten werd op de afgesproken tijd bereid en ingepakt (Corona), zodat we geen verlet hadden bij het afhalen. Heerlijke Feta-salade. Pizza’s (Calzone’s Roma en Shoarma en een Quatro Staggione) heerlijk van smaak, met een lekker krokant gebakken randje. Voor de rest van het gezin de juiste hoeveelheid/grootte, maar voor mij zoals gewoonlijk te klein van formaat (dat is mijn lot). Blijf Jimmy’s in deze tijd steunen, want zo’n goeie tent mag niet verdwijnen. Very friendly service. Super coffee quality. Order prepared on time for us to collect (Corona-times). Delicious Feta-salad; Pizza’s also very tasty and for the rest of the family of the right size. For me the Calzone was, although delicious, too small, but that is my fate which I have accepted. Keep supporting Jimmy’s in this Corona-time; it is too valuable to loose.

PastAnonymous
23 december 2020

We ordered pasta funghi and pasta alfredo. Sadly, our pasta's were mixed up, and my ruccola was forgotten (I got reimbursed, so that was handled well). The taste was also a bit absent. Especially the alfredo was mostly very oily, but I couldn't taste the garlic, cream or cheese, despite seeing them. The funghi was better, despite being very oily as well, although the truffle taste was missing. I ordered the funghi before though, and that time you could taste the truffle much better. Overall, the pasta could be tastier and way less oily. It's a shame really, as the pizzas here are excellent.

Martin
5 december 2020

Pas tweemaal een maaltijd afgehaald. Een keer pizza en een keer panini met broodjes. Beide keren erg lekker eten, pizza’s duidelijk met verse ingrediënten gemaakt. Panini ook super smaakvol en goed warm! Kortom een echte aanrader

Mina
3 december 2020

Super lekker en met aandacht gemaakt. Beste prijs-kwaliteit! Zeker een aanrader!!

Louise
27 november 2020

Zoals altijd weer heerlijk & goed eten!

Elroy
20 november 2020

Lekker met ui

CR
11 november 2020

Prima eten voor een redelijke prijs!

Tessa
8 november 2020

Snelle bezorging, erg lekkere pasta en pizza. Zeker een aanrader!

Luc Van Dijk
4 november 2020
Andrew
30 oktober 2020

Erg lekker en was snel bezorgd. Het is altijd lekker bij Jimmys

Tim
27 oktober 2020

Goeie pasta & Italiaanse bollen. Bezorging is altijd op tijd

Kit
22 oktober 2020

Ik heb hier meerdere keren pasta en paninis besteld en het wordt altijd snel bezorgden het eten is nog warm! Het is ook heerlijk klaar gemaakt en ik vin het fijn dat je je eigen pasta kan samenstellen.

Esther
19 oktober 2020

Erg lekkere pizza’s. Ik had de Calzone Roma, echt heel lekker! We hebben ze zelf afgehaald, erg vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jeroen
17 oktober 2020

Fantastisch goed eten, goede bezorging en een goede prijs. Vaker hier besteld en altijd goed.

Happy
16 oktober 2020

Nice food and good value. Friendly delivery driver. Slightly more beef in the bolognese would be ideal. We enjoyed the meal and are happy to order again.

C. Jansen
14 oktober 2020

Pizza’s waren koud, brood smaakte muf. Enkel pasta met scampi was warm en lekker dus... rest duur voor wat we hebben gekregen.. jammer!

Marcia
9 september 2020
Lex
5 september 2020
Dirk
27 augustus 2020

Altijd goed tegen redelijke prijs

Maurice
12 augustus 2020
Anne-Wil
11 augustus 2020

het eten was weer heerlijk zoals altijd!

vd Laan
2 augustus 2020

Lekker eten en op tijd bezorgd. Altijd een feest.

Marcia
27 juli 2020

Great Pizza, the veggies were nicely fresh, deliverd on time. Not the first time we orderec and it wont be our last either!

de wilde
27 juli 2020
Mieke
25 juli 2020

Heerlijke pizza, vriendelijke mensen! Er had wat mij betreft wel meer ananas en ham op gemogen. Er zaten nu misschien 1-2 stukjes op elke slice. Ik had daardoor niet het idee dat ik een pizza Hawaii aan het eten was. Het was voornamelijk kaas:). Maar wel heel lekker!

Sijmen
27 juni 2020

We hadden 12 pizza's besteld, veel verschillende. Allemaal erg lekker en uitstekende service!

Louise
27 juni 2020

Erg lekker en snel!

Karin
25 juni 2020

Erg genoten van de pizza Popeye. Ook de pasta en salade waren prima. Alles goed vers!

Rob Vermeer
30 mei 2020

Pizza was lauw toen hij door een fietsbezorger werd bezorgd. Daardoor waren ze niet lekker meer.

Karin
9 mei 2020

De pizza’s en de spaghetti waren weer heerlijk en alles was mooi op tijd bezorgd.

Hugo de Vries
3 mei 2020

Heb altijd erg lekker kunnen eten bij Jimmy's tijdens werklunches en naar verwachting waren de bezorgde pizza's helemaal top. De Calzone shoarma is een echte aanrader!

k van Asseldonk
24 april 2020

Heerlijke pizza’s en pasta’s en wat een snelle bezorging

Lucille
11 april 2020

Very good and fresh pizzas !

David
5 april 2020

Smaakte goed, was op tijd klaar.

Liset
25 maart 2020

Lekker en snel bezorgd. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen.

Joy
27 januari 2020

Kom er al een tijdje en het is altijd smullen of het nu een panini is of een pizza

Xinrou Huang
4 december 2019
Xinrou
5 november 2019

Very useful, I can order my pizza before I came out from my home ~

Reactie van Jimmy's Pasta & Pizza

Thanks