Beoordelingen van Jimmy's Pasta & Pizza Wageningen

Recente recensies van Jimmy's Pasta & Pizza Wageningen

5 sterren na 51 reviews

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg smaakvol maar het had warmer kunnen zijn

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpel helemaal TOP

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes en goede vriendelijke service

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes waren heerlijk!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere calzone gegeten. Vriendelijk en optijd klaar😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taste: The panini was great; the pasta could have has a bit more flavor, but was nice too. Portion size is large Delivery: Appreciate the call from the delivery person when he was running late by 10 min.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier regelmatig pizza. De kwaliteit is altijd heel goed. Lekkere pizza's, niet te vet, niet te zout. Goede bodem, veel en verse ingredienten. Jimmy weet echt wat hij doet, absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza 's snelle service

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta en goede pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza. Fijn dat via de website besteld kan worden om af te halen. Gaat vlot en makkelijk.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Lekkere pizza's en precies op tijd.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijke en attente bediening. Super heerlijke koffie. Het bestelde eten werd op de afgesproken tijd bereid en ingepakt (Corona), zodat we geen verlet hadden bij het afhalen. Heerlijke Feta-salade. Pizza’s (Calzone’s Roma en Shoarma en een Quatro Staggione) heerlijk van smaak, met een lekker krokant gebakken randje. Voor de rest van het gezin de juiste hoeveelheid/grootte, maar voor mij zoals gewoonlijk te klein van formaat (dat is mijn lot). Blijf Jimmy’s in deze tijd steunen, want zo’n goeie tent mag niet verdwijnen. Very friendly service. Super coffee quality. Order prepared on time for us to collect (Corona-times). Delicious Feta-salad; Pizza’s also very tasty and for the rest of the family of the right size. For me the Calzone was, although delicious, too small, but that is my fate which I have accepted. Keep supporting Jimmy’s in this Corona-time; it is too valuable to loose.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered pasta funghi and pasta alfredo. Sadly, our pasta's were mixed up, and my ruccola was forgotten (I got reimbursed, so that was handled well). The taste was also a bit absent. Especially the alfredo was mostly very oily, but I couldn't taste the garlic, cream or cheese, despite seeing them. The funghi was better, despite being very oily as well, although the truffle taste was missing. I ordered the funghi before though, and that time you could taste the truffle much better. Overall, the pasta could be tastier and way less oily. It's a shame really, as the pizzas here are excellent.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Pas tweemaal een maaltijd afgehaald. Een keer pizza en een keer panini met broodjes. Beide keren erg lekker eten, pizza’s duidelijk met verse ingrediënten gemaakt. Panini ook super smaakvol en goed warm! Kortom een echte aanrader

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en met aandacht gemaakt. Beste prijs-kwaliteit! Zeker een aanrader!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk & goed eten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker met ui

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een redelijke prijs!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, erg lekkere pasta en pizza. Zeker een aanrader!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en was snel bezorgd. Het is altijd lekker bij Jimmys

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pasta & Italiaanse bollen. Bezorging is altijd op tijd

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier meerdere keren pasta en paninis besteld en het wordt altijd snel bezorgden het eten is nog warm! Het is ook heerlijk klaar gemaakt en ik vin het fijn dat je je eigen pasta kan samenstellen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza’s. Ik had de Calzone Roma, echt heel lekker! We hebben ze zelf afgehaald, erg vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch goed eten, goede bezorging en een goede prijs. Vaker hier besteld en altijd goed.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice food and good value. Friendly delivery driver. Slightly more beef in the bolognese would be ideal. We enjoyed the meal and are happy to order again.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren koud, brood smaakte muf. Enkel pasta met scampi was warm en lekker dus... rest duur voor wat we hebben gekregen.. jammer!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed tegen redelijke prijs

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer heerlijk zoals altijd!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd. Altijd een feest.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great Pizza, the veggies were nicely fresh, deliverd on time. Not the first time we orderec and it wont be our last either!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, vriendelijke mensen! Er had wat mij betreft wel meer ananas en ham op gemogen. Er zaten nu misschien 1-2 stukjes op elke slice. Ik had daardoor niet het idee dat ik een pizza Hawaii aan het eten was. Het was voornamelijk kaas:). Maar wel heel lekker!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 12 pizza's besteld, veel verschillende. Allemaal erg lekker en uitstekende service!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van de pizza Popeye. Ook de pasta en salade waren prima. Alles goed vers!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw toen hij door een fietsbezorger werd bezorgd. Daardoor waren ze niet lekker meer.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s en de spaghetti waren weer heerlijk en alles was mooi op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb altijd erg lekker kunnen eten bij Jimmy's tijdens werklunches en naar verwachting waren de bezorgde pizza's helemaal top. De Calzone shoarma is een echte aanrader!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta’s en wat een snelle bezorging

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good and fresh pizzas !

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed, was op tijd klaar.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom er al een tijdje en het is altijd smullen of het nu een panini is of een pizza

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Very useful, I can order my pizza before I came out from my home ~

Reactie van Jimmy's Pasta & Pizza:Thanks